Blogg

Bloggoversikt

På denne bloggen kan du holde deg oppdatert på hva som skjer i bransjen. Alt fra produktnyheter og arrangementer vi deltar på, til tips til bruk av våre produkter.

Illustrasjonsbilde for kompostering

Kildesortering

Hva er kompostering?

Kompostering foregår når organisk materiale som hagerester og matavfall brytes ned, og omgjøres til næringsrik matjord. Er du usikker på hvordan komme i gang med kompostering? Her kan du lese mer om hvordan komposteringsprosessen fungerer.

Kompostbinge, KompostBjørn fra Strømbergs Plast

Produktnyhet

Ny modell KompostBjørn

I 20 år har vi levert den populære originale modellen av KompostBjørn, men nå var tiden moden for å bygge en ny støpeform. Nå kan du bestille den nye modellen av KompostBjørn på våre nettsider!

Nyheter

Åpningstider i julen

Vi i Strømbergs Plast ønsker alle våre kunder en riktig god jul. Her kan du holde deg oppdatert på våre åpningstider i julen.

Arrangementer

Nor-Fishing 2016

I August vil du finne oss på Nor-Fishing sitt arrangement for fiskenæringen. Vår avdeling i Åndalsnes har lang erfaring og spesialisert seg på produkter til fisk- og oppdrettsnæringen. Møt oss på stand den 16-19 August. Les mer om arrangementet her.

Nyheter

Støtter elitehåndballen på Romerike

Strømbergs Plast har i en årrekke vært en stolt sponsor av Rælingen elitelag for kvinner, og Lillestrøm Topphåndballag for menn. Fra sidelinjen følger vi spent med, og heier frem begge våre lag i Grundigligaen på Romerike. Les mer om vårt samarbeid her.

Arrangementer

Avfallsbransjens viktigste møteplass

Avfallskonferansen går av stabelen en gang i året, og er den viktigste møteplassen i vår bransje. Her oppdaterer vi oss på nyheter innen avfallshåndtering, samt innoverer løsninger for hvordan vi sammen kan skape en bærekraftig fremtid for både produsenter og forbrukere. Les mer her.

Produktnyhet

Nyeste avfallsbeholder på markedet

MGBneo er en moderne avfallsbeholder på to hjul. Modellen har bedre ergonomisk grep enn sin forgjenger for bedre forflytning. I tillegg kan du enkelt plassere kildesorteringssymboler på avfallsbeholderen sine fem sider. Les mer her.

Instagram has returned invalid data.