Ny modell KompostBjørn

Produktnyhet

Ny modell KompostBjørn 03.05.2017

Nå kan du bestille den nye modellen av KompostBjørn! I 20 år har vi levert den populære originale modellen. Nå var tiden moden for å bygge en ny støpeform.

Konseptet er det samme. Du får et kvalitetsprodukt som er Svanemerket. KompostBjørns unike fordeler med skråstilt perforert aluminiumsplate i bunnen og lokk som kan vippes i stående posisjon uten hengsel er selvsagt med på den nye modellen. Den isolerte helårskomposteren er den eneste av sitt slag som produseres med Miljømerking i Norge. Dette betyr at den er testet og lisensiert etter strenge miljøkrav. Trenger du en varmkompostbinge for effektiv kompostering av matavfallet ditt er kanskje en KompostBjørn noe for deg? Hjemmekompostering kan gjøres hele året i den isolerte bingen. Ønsker du en rørestav kan det bestilles som ekstrautstyr.

Mange kommuner har ordninger for sentrale innkjøp og kursing i kompostering. Det kan lønne seg å sjekke! I enkelte steder av landet er det også ordninger som gir støtte til innkjøp samt lavere renovasjonsgebyr for de som hjemmekomposterer sitt matavfall.

Les mer på produktsiden